Commercieel directeur stopt per direct bij Vomar Voordeelmarkt | RetailDetail

Commercieel directeur stopt per direct bij Vomar Voordeelmarkt

Commercieel directeur stopt per direct bij Vomar Voordeelmarkt

Commercieel directeur Jacco van Ham verlaat Vomar Voordeelmarkt. In een persbericht laat hij weten dat hij het tijd vindt voor een nieuwe stap in zijn carrière.

Nog geen opvolger

"In goed onderling overleg is besloten om zijn werkzaamheden per direct te stoppen. Inmiddels wordt er hard gewerkt aan zijn opvolging", laat de supermarktketen weten.

 

Van Ham werkte drie jaar voor de retailer en was mede verantwoordelijk voor de groei van het bedrijf naar de huidige 61 vestigingen. Daarnaast ontwikkelde het concern onder zijn visie een nieuwe formule, waarvan de eerste pilot eerder dit jaar Haarlem opende.

 

"Gezien de verdere stappen die nu moeten worden gezet, heeft Jacco van Ham de keuze gemaakt om zijn eigen weg buiten Vomar Voordeelmarkt te volgen. Zowel de raad van commissarissen als de directie hebben veel respect en waardering voor de geleverde bijdrage van Jacco van Ham aan de onderneming", aldus Vomar.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.