Constantijn Van Leuven is accountmanager RetailDetail Food

Constantijn Van Leuven is accountmanager RetailDetail Food

Na zeven nummers van RetailDetail Food, de gepersonaliseerde inspiratiekrant voor foodretailers, zijn de reacties in de sector uitermate positief. Tijd voor een volgende stap: RetailDetail heeft zopas een accountmanager aangeworven.  

Aanspreekpunt voor adverteerders

Constantijn Van Leuven wordt bij RetailDetail Food het aanspreekpunt voor adverteerders en sponsors. Hij zal de relaties onderhouden met merkfabrikanten en toeleveranciers die hun producten, acties of diensten willen kenbaar maken aan de foodretailsector. 

 

Constantijn studeerde aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en deed commerciële ervaring op als accountmanager bij Sportorders, distributeur van sportvoeding en dranken. Daar was hij verantwoordelijk voor het beheren van de relaties met bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Hij leerde er inspelen op kansen in de markt.

 

“De uitgeverswereld boeit me”, zegt Constantijn Van Leuven. “Ik lees veel en ik geloof in de manier waarop RetailDetail online en print combineert. De ondernemerscultuur bij RetailDetail heeft me overtuigd. Het bedrijf is ambitieus en geeft mensen kansen in een informele, no-nonsense sfeer. Ook het concept van RetailDetail Food spreekt me aan. Ik zie het potentieel: het is een publicatie die zich echt onderscheidt.”

 

Gepersonaliseerde content

RetailDetail Food verschijnt sinds eind maart in tabloidformaat op een oplage van 4500 exemplaren en richt zich op zelfstandige supermarktondernemers, supermarktmanagers, hoofdkantoren en FMCG-merkfabrikanten. 

 

Uniek aan het vakblad is de gedeeltelijk gepersonaliseerde inhoud. Verschillende lezersgroepen krijgen content op maat te lezen: een technisch hoogstandje dat mogelijk wordt gemaakt door een exclusief partnerschap met Symeta, de specialist in gepersonaliseerde printcommunicatie. RetailDetail Food slaat zo als eerste de brug tussen vakblad en direct mail. 

 

Eind 2016 zullen er elf nummers verschenen zijn, in 2017 plant RetailDetail Food vijftien edities. Geïnteresseerd? Contacteer dan Constantijn Van Leuven op 03 500 89 59 of constantijn[at]retaildetail.be.