Coop lanceert app van Keukentafelgids | RetailDetail

Coop lanceert app van Keukentafelgids

Coop lanceert app van Keukentafelgids

Supermarktketen Coop gaat zijn Keukentafelgids in een apps gieten. Met de mobiele app zullen klanten recepten, tips en video's kunnen bekijken op hun tablet of smartphone en het bijpassende boodschappenlijstje kunnen raadplegen.

Voorlopig geen functie voor webwinkel

Hoewel ze het boodschappenlijstje kunnen bekijken en doormailen, zit er voorlopig nog geen functie in de app om rechtstreeks in de webwinkel te bestellen. De keten bekijkt wel nog hoe ze in de toekomst de app nog verder kan uitbreiden.

 

"We willen content van echte mensen gebruiken, van onze leden. Niet al die content kan je kwijt in de geprinte Keukentafelgids, zoals waar de leukste picknickplekjes zijn. Daar is wel ruimte voor in de app", laat een woordvoerder van Coop weten.

 

De wintergids 2013 is de eerste uitgave van het magazine die ook in een digitale vorm wordt gegoten. Voorlopig is de app wel enkel nog maar beschikbaar voor iPhone en iPad: een versie voor Android moet op een latere datum verschijnen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.