Coop lanceert app van Keukentafelgids | RetailDetail

Coop lanceert app van Keukentafelgids

Coop lanceert app van Keukentafelgids

Supermarktketen Coop gaat zijn Keukentafelgids in een apps gieten. Met de mobiele app zullen klanten recepten, tips en video's kunnen bekijken op hun tablet of smartphone en het bijpassende boodschappenlijstje kunnen raadplegen.

Voorlopig geen functie voor webwinkel

Hoewel ze het boodschappenlijstje kunnen bekijken en doormailen, zit er voorlopig nog geen functie in de app om rechtstreeks in de webwinkel te bestellen. De keten bekijkt wel nog hoe ze in de toekomst de app nog verder kan uitbreiden.

 

"We willen content van echte mensen gebruiken, van onze leden. Niet al die content kan je kwijt in de geprinte Keukentafelgids, zoals waar de leukste picknickplekjes zijn. Daar is wel ruimte voor in de app", laat een woordvoerder van Coop weten.

 

De wintergids 2013 is de eerste uitgave van het magazine die ook in een digitale vorm wordt gegoten. Voorlopig is de app wel enkel nog maar beschikbaar voor iPhone en iPad: een versie voor Android moet op een latere datum verschijnen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.