Coop opende 250ste winkel | RetailDetail

Coop opende 250ste winkel

Coop opende 250ste winkel

Coop opende deze week zijn 250ste winkel in Nijmegen. De organisatie behaalde twee jaar geleden een marktaandeel van 3 procent en realiseerde eind vorig jaar een recordomzet van 1 miljard euro.

Negende Coop in Nijmegen

De nieuwe Coop is gevestigd in een voormalige Spar in de Symfoniestraat in Nijmegen. De winkel kreeg een volledig nieuwe indeling en inrichting met een focus op vers en Coop-styling.

 

 

Coop viert de opening van de 250e winkel in alle Coop-supermarkten in het land met twee weken lang twee dagaanbiedingen, die geldig zijn donderdag, vrijdag of zaterdag.

 

 

Coop is een zelfstandige coöperatie, die een pakket levensmiddelen en gerelateerde producten en diensten levert aan consumenten en ondernemersleden. Coop heeft landelijk 250 supermarkten, waarvan 43 procent als eigen filialen en 57 procent door zelfstandig ondernemers wordt gerund. In 2014 behaalde Coop een consumentenomzet van afgerond 1 miljard euro.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.