Délifrance opent nieuw concept langs A13

Délifrance opent nieuw concept langs A13

Bakkerijketen Délifrance Nederland heeft langs de A13 een restaurant en een corner geopend volgens een nieuw concept. Het is het eerste filiaal volgens het nieuwe concept, dat in de toekomst ook in de rest van Europa moet verschijnen.

'Wall of Crumb'

In het nieuwe concept is vooral het assortiment uitgebreid. De focus ligt daarbij niet meer enkel op de lunch. Klanten kunnen van 's morgens tot 's avonds terecht bij Délifrance voor onder andere Franse klassiekers.


Daarnaast is er ook een Grab & Go-corner toegevoegd, waar gehaaste klanten hun aankopen kunnen doen. In de retailcorner worden dan weer enkele typisch Franse producten verkocht.


Ook het interieur van het restaurant werd aangepakt. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van frisse kleuren en het hele filiaal ademt een meer Franse sfeer uit. Bezoekers krijgen ook inzicht in de bereiding van hun maaltijden dankzij de open keuken. Délifrance noemt daarnaast de Wall of Crumb een echte eyecatcher: die geeft klanten een kijkje in de binnenkant van een pas gebakken brood.

Tags: