De Kuyper Royal Distillers gaat vodka van Roust verdelen | RetailDetail

De Kuyper Royal Distillers gaat vodka van Roust verdelen

De Kuyper Royal Distillers gaat vodka van Roust verdelen

De Kuyper Royal Distillers, verdeler van cocktaillikeuren, en Roust, de op één na grootste vodkaproducent wereldwijd, hebben bekend gemaakt dat ze een exclusieve samenwerking zullen aangaan in Nederland.

Portfolio uitbreiden

Daardoor zal De Kuyper voortaan drie vodkamerken van Roust verdelen in Nederland: Russian Standard Vodka, Żubrówka en Green Mark. Russian Standard Vodka werd eerder verdeeld door Maxxium Nederland. Die drank zal vanaf 1 januari 2016 in de portfolio van De Kuyper belanden. De twee andere dranken worden al sinds 1 november 2015 verdeeld door De Kuyper.


"Wij weten dat De Kuyper Royal Distillers een uitstekende partner is voor het behalen van groeitargets voor onze grootste, authentieke Russische en Poolse vodka's – Russian Standard, Żubrówka en Green Mark – en we zijn er zeker van dat we verdere groei zullen zien in ons portfolio in Nederland", aldus Jonathan Ashworth, Managing Director van Roust Europa.


"Russian Standard, Żubrówka en Green Mark passen perfect bij onze ambitie om het portfolio van De Kuyper Royal Distillers te versterken met premium spirits en we kijken ernaar uit om een succesvol en langdurig partnerschap op te bouwen met Roust in Nederland", voegt Ivan Menting, Commercieel Directeur van De Kuyper Royal Distillers, daar aan toe.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.