De Kuyper Royal Distillers gaat vodka van Roust verdelen | RetailDetail

De Kuyper Royal Distillers gaat vodka van Roust verdelen

De Kuyper Royal Distillers gaat vodka van Roust verdelen

De Kuyper Royal Distillers, verdeler van cocktaillikeuren, en Roust, de op één na grootste vodkaproducent wereldwijd, hebben bekend gemaakt dat ze een exclusieve samenwerking zullen aangaan in Nederland.

Portfolio uitbreiden

Daardoor zal De Kuyper voortaan drie vodkamerken van Roust verdelen in Nederland: Russian Standard Vodka, Żubrówka en Green Mark. Russian Standard Vodka werd eerder verdeeld door Maxxium Nederland. Die drank zal vanaf 1 januari 2016 in de portfolio van De Kuyper belanden. De twee andere dranken worden al sinds 1 november 2015 verdeeld door De Kuyper.


"Wij weten dat De Kuyper Royal Distillers een uitstekende partner is voor het behalen van groeitargets voor onze grootste, authentieke Russische en Poolse vodka's – Russian Standard, Żubrówka en Green Mark – en we zijn er zeker van dat we verdere groei zullen zien in ons portfolio in Nederland", aldus Jonathan Ashworth, Managing Director van Roust Europa.


"Russian Standard, Żubrówka en Green Mark passen perfect bij onze ambitie om het portfolio van De Kuyper Royal Distillers te versterken met premium spirits en we kijken ernaar uit om een succesvol en langdurig partnerschap op te bouwen met Roust in Nederland", voegt Ivan Menting, Commercieel Directeur van De Kuyper Royal Distillers, daar aan toe.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.

Coca-Cola blijft sterkste wereldmerk, lokale merken groeien

17/05/2018

Coca-Cola, Colgate en Maggi zijn wereldwijd de populairste FMCG-merken, blijkt uit een nieuw rapport van Kantar Worldpanel. Lokale merken knabbelen echter aan het marktaandeel van de grote jongens.

Extra korting voor Amazon Prime-leden bij Whole Foods

17/05/2018

Amazon Prime-leden krijgen een extra korting op honderden producten bij Whole Foods, de supermarktketen die sinds juni in handen is van de Amerikaanse e-commercegigant. Achter de toenadering zit een duidelijke strategie, zeggen specialisten.