De Kuyper Royal Distillers gaat vodka van Roust verdelen

De Kuyper Royal Distillers gaat vodka van Roust verdelen

De Kuyper Royal Distillers, verdeler van cocktaillikeuren, en Roust, de op één na grootste vodkaproducent wereldwijd, hebben bekend gemaakt dat ze een exclusieve samenwerking zullen aangaan in Nederland.

Portfolio uitbreiden

Daardoor zal De Kuyper voortaan drie vodkamerken van Roust verdelen in Nederland: Russian Standard Vodka, Żubrówka en Green Mark. Russian Standard Vodka werd eerder verdeeld door Maxxium Nederland. Die drank zal vanaf 1 januari 2016 in de portfolio van De Kuyper belanden. De twee andere dranken worden al sinds 1 november 2015 verdeeld door De Kuyper.


"Wij weten dat De Kuyper Royal Distillers een uitstekende partner is voor het behalen van groeitargets voor onze grootste, authentieke Russische en Poolse vodka's – Russian Standard, Żubrówka en Green Mark – en we zijn er zeker van dat we verdere groei zullen zien in ons portfolio in Nederland", aldus Jonathan Ashworth, Managing Director van Roust Europa.


"Russian Standard, Żubrówka en Green Mark passen perfect bij onze ambitie om het portfolio van De Kuyper Royal Distillers te versterken met premium spirits en we kijken ernaar uit om een succesvol en langdurig partnerschap op te bouwen met Roust in Nederland", voegt Ivan Menting, Commercieel Directeur van De Kuyper Royal Distillers, daar aan toe.

Tags: