De Vegetarische Slager opent filiaal in Amsterdam

De Vegetarische Slager opent filiaal in Amsterdam

Veggieketen De Vegetarische Slager heeft een filiaal geopend in Amsterdam. De keten verkoopt vooral vleesvervangers, maar ook brood van bakkerij Hartog en groenten en fruit van Willem & Drees.

IJs en lokale producten

Naast vleesvervangers, brood, groenten en fruit biedt De Vegetarische Slager ook veganistisch ijs aan en zullen er een aantal lokale producten te koop zijn. "Ik wil mensen laten zien hoe deze andere manier van eten smaakt, ik wil ze ervan laten proeven, tonen hoe enorm lekker het is", zegt Martin Van den Dungen, die de Amsterdamse winkel heeft opgezet, aan Out of Home. De winkel zal daartoe zeven dagen op zeven geopend zijn.

 

Ook in Den Haag is er al een filiaal van De Vegetarische Slager, en ook de volgende locatie is al bekend: die komt in Zeeburg en moet volgens Van den Dungen volgend jaar openen. Oprichter Jaap Korteweg heeft het ook al over een filiaal in Utrecht en hij kijkt zelfs al naar mogelijkheden in het buitenland, zoals Luxemburg of zelfs San Francisco. "De winkels kunnen een belangrijk onderdeel van de omzet worden", vernam Out of Home van Korteweg.

Tags: