Deelnemers Postcode Loterij krijgen cadeaukaart duurzame maaltijd

Deelnemers Postcode Loterij krijgen cadeaukaart duurzame maaltijd

2,5 miljoen Nederlanders die deelnemen aan de Postcode Loterij krijgen in samenwerking met Unilever en Albert Heijn een cadeaukaart ter waarde van 12,50 euro voor een duurzame maaltijd voor 4 personen.

Samenwerking voor 3 jaar

Bij de cadeaukaart wordt ook een receptenboekje meegegeven, zodat de ontvangers weten welke maaltijden ze allemaal kunnen maken met duurzame producten. Zo willen de verschillende partijen laten zien hoe eenvoudig het is om een duurzame maaltijd te maken.

 

De cadeaukaarten worden in de eerste week van november verstuurd en kunnen tot 23 november omgeruild worden. Er is daarbij keuze uit meer dan 600 duurzame producten van AH puur & eerlijk of Unilever.

 

De samenwerking tussen Unilever, Albert Heijn en de Nationale Postcode Loterij gaat echter verder dan deze actie: de drie partijen willen de komende drie jaar duurzaam eten verder stimuleren. "We willen Nederlanders aanmoedigen deze duurzame producten vaker te proberen, net zoals we in 2009 ook met de LED-lamp hebben gedaan", vertelt Imme Rog van de Nationale Postcode Loterij.

Tags: