Deen start met boodschappenservice | RetailDetail

Deen start met boodschappenservice

Deen start met boodschappenservice

Ook supermarktketen Deen Supermarkten is gestart met een online boodschappenservice: klanten kunnen voortaan een duizendtal producten ook online bestellen en die vervolgens afhalen in een winkel van Deen.

Voorlopig nog geen thuislevering

Voorlopig kunnen de boodschappen enkel nog maar worden afgehaald in de winkels of in het enige specifieke afhaalpunt, in Hoorn. Later wil Deen Supermarkten de boodschappen ook aan huis leveren: in een eerste fase zal dat enkel gebeuren in het oostelijke deel van West-Friesland.

 

Het huidige assortiment bestaat voornamelijk uit kruideniersartikelen: voor verse artikelen zal de consument nog steeds naar de winkel moeten gaan. Ook de promoties in de winkels worden niet doorgetrokken naar de online dienst. "We beginnen klein, want we willen dat het lukt'', stelt directeur Leendert van Eck tegen het Noordhollands Dagblad.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.