Meer dan 30 Delhaize Shop & Go’s 24 uur per dag geopend | RetailDetail

Delhaize neemt kaap van 30 Shop & Go 24/7’s

Delhaize neemt kaap van 30 Shop & Go 24/7’s

Delhaize zet met Shop & Go al langer in op uitgebreide openingsuren en sinds kort blijven ook meer en meer vestigingen van de kleinste formule van het supermarktbedrijf 24 uur per dag geopend. Ondertussen gaat het al over 32 winkels.

Vraag van de consument

De meeste vestigingen van Shop & Go zijn al langer zeven dagen op zeven geopend, meestal van 6 uur ’s morgens tot 22 uur ’s avonds. De uitbaters van 32 winkels hebben echter besloten om de deuren nooit te sluiten en zeven dagen op zeven 24 uur per dag geopend te zijn. Zo willen ze inspelen op de groeiende groep consumenten die buiten de traditionele werkuren aan de slag is en dus op zoek is naar winkels met ruime openingsuren, waar toch voldoende verse voeding te vinden is.

 

Met Shop & Go mikt Delhaize op een assortiment kant-en-klare producten, aangevuld met er basisproducten uit de versafdeling en de afdeling kruidenierswaren, zoals fruit, melk, pasta en ontbijtproducten. Er is ook de hele dag door vers brood te vinden, dat ter plaatse wordt gebakken. Het totale assortiment bestaat uit 2.000 producten, waarvan 600 verse producten.

 

Ondertussen zijn er al 152 vestigingen van Shop & Go te vinden en Delhaize heeft voor dit jaar nog eens zes winkelopeningen gepland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.