Delhaize opent innovatieve nieuwe winkel in Boekarest

Delhaize opent innovatieve conceptwinkel in Boekarest

Delhaize opent innovatieve conceptwinkel in Boekarest
Ahold Delhaize

De Roemeense supermarktketen Mega Image, onderdeel van het Belgisch-Nederlandse Ahold Delhaize, heeft in het centrum van Boekarest een conceptwinkel geopend. Die moet "een ongeëvenaarde winkelervaring bieden" in het hart van de stad.

 

Modern design in historisch kader

Mega Image, een van de belangrijkste supermarktketens in Roemenië, streek neer in een hippe wijk van de hoofdstad om er een conceptwinkel te openen die de toon moet zetten voor de toekomstige winkels van de keten. De winkel biedt een mix van heldere, ruime interieurs en modern comfort binnen een historisch waardevolle setting: de voorgevel van het gebouw etaleert art-deco-elementen die de sfeer oproepen van het interbellum in Boekarest.

 

De winkel inspireert niet alleen op stilistisch vlak, maar maakt ook indruk met de waaier aan faciliteiten voor klanten. Die vinden er naast een volledig voedingassortiment ook de allereerste authentieke Napolitaanse pizzeria in Roemenië terug: Pane & Pomodoro, dat traditionele pizza bereidt volgens laat 19e-eeuwse recepten en met de beste ingrediënten uit de streek van Napels en Campania. Met dit nieuwe concept hoopt de keten de titel te heroveren van Roemeniës "meest hippe retailmerk" (uitgereikt door Forbes), want dat is alweer geleden van 2015.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Karstadt wil het warenhuis heruitvinden in Berlijn-Tegel

12/06/2018

Karstadt opent op de Berlijnse luchthaven Tegel voor het eerst in dertig jaar een gloednieuw warenhuis in de hoofdstad. De nieuweling moet een baken van vernieuwing worden, met een uniek aanbod dat volledig is aangepast aan de locatie.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.