Delhaize Schoten overrompeld vanwege kortingen | RetailDetail

Delhaize Schoten overrompeld vanwege grote kortingen

Delhaize Schoten overrompeld vanwege grote kortingen

De winkel van Delhaize in Schoten sluit tijdelijk de deuren voor verbouwingen en daarom werden alle producten in de supermarkt afgelopen weekend verkocht tegen een korting van 30%. Dat zorgde voor een flinke overrompeling.

Alle sterke drank na 1 dag verkocht

Nog voor de opening van de winkel op vrijdag stonden er al meer dan honderd klanten voor de deur te wachten. Bij de opening van de deuren bleek al snel dat vooral de sterke drank, wijn en speelgoed bijzonder populair waren. Veel klanten wilden ook goedkoop sigaretten inslaan, maar zij kwamen bedrogen uit, want rookwaren maakten geen deel uit van de actie. Om hun slag te slaan, gingen bepaalde klanten ook niet bepaald beleefd tewerk, maar de situatie liep volgens winkelmanager Carlo Sonneville nooit uit de hand.

 

“Een waanzinnig succes”, zei Sonneville na de eerste verkoopdag. “De sterke drank is allemaal weg, net als de meeste verse producten.” Na de eerste dag was al bijna tweederde van de hele stock in de winkel verkocht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.