Delhaize Sea’rena heropent de deuren

Delhaize Sea’rena heropent de deuren
Delhaize

Na een grondige renovatie is de Delhaize-supermarkt Sea’rena in Oostende weer klaar voor de dienst. Meer dan ooit staat de klant centraal en ligt de focus op gemak, inspiratie en beleving.

 

Amper drie weken

Op slechts drie weken tijd werd de winkel volledig gerenoveerd. "Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van de nieuwe Delhaize-supermarkt Sea'rena”, zegt directeur Nancy Schrans in een persbericht.

 

De supermarkt kent een aantal belangrijke nieuwigheden, zoals een intuïtiever winkelparcours, herbruikbare katoenen zakken voor de AGF-afdeling en de bakkerij, een kids corner en een koffiehoek. Absolute blikvanger is echter de 'Deli on the go'-zone, waar kant-en-klare schotels te krijgen zijn. Deze zone ligt bij de ingang van de winkel, zodat gehaaste klanten niet de hele supermarkt moeten doorkruisen.

 

"Delhaize luistert meer dan ooit naar haar klanten om zo nog beter te kunnen inspelen op de actuele behoeften. Ik ben van mening dat we hier met dit vernieuwde winkelconcept perfect in geslaagd zijn. En ik ben ervan overtuigd dat onze klanten net hetzelfde zullen denken", zegt Schrans.