Delhaize verkoopt producten huismerk Albert Heijn

Delhaize verkoopt producten huismerk Albert Heijn

Bij een groot deel van de winkels van Delhaize is momenteel een klein assortiment producten te vinden van het huismerk van Albert Heijn. Het gaat daarbij onder andere over typisch Nederlandse specialiteiten.

Tijdelijk proefproject

Sinds vorige week is er bij alle filialen die Delhaize in eigen beheer heeft en een groot aantal franchisewinkels een display te vinden met producten van Albert Heijn. Het gaat daarbij over producten van het biologische merk van Albert Heijn en een aantal Nederlandse specialiteiten, zoals stroopwafels. De typisch Nederlandse producten zijn wel enkel in Vlaanderen te vinden.

 

Albert Heijn verkoopt sinds enkele weken ook al producten van Delhaize in zijn Nederlandse winkels. Die producten werden door Nederlandse klanten zelf uitgekozen, nadat ze eerder waren uitgenodigd voor een proefsessie. Bij Delhaize is dat niet het geval: hier werd het assortiment uitgekozen door het supermarktbedrijf zelf.

 

De verkoop van de producten is momenteel tijdelijk: afhankelijk van de resultaten en de verkoop van de producten zal bekeken worden hoe het pilootproject in de toekomst wordt uitgebouwd.