Delhaize biedt producten Albert Heijn aan

Delhaize verkoopt producten huismerk Albert Heijn

Delhaize verkoopt producten huismerk Albert Heijn
Albert Heijn in een Antwerpse Delhaize

Bij een groot deel van de winkels van Delhaize is momenteel een klein assortiment producten te vinden van het huismerk van Albert Heijn. Het gaat daarbij onder andere over typisch Nederlandse specialiteiten.

Tijdelijk proefproject

Sinds vorige week is er bij alle filialen die Delhaize in eigen beheer heeft en een groot aantal franchisewinkels een display te vinden met producten van Albert Heijn. Het gaat daarbij over producten van het biologische merk van Albert Heijn en een aantal Nederlandse specialiteiten, zoals stroopwafels. De typisch Nederlandse producten zijn wel enkel in Vlaanderen te vinden.

 

Albert Heijn verkoopt sinds enkele weken ook al producten van Delhaize in zijn Nederlandse winkels. Die producten werden door Nederlandse klanten zelf uitgekozen, nadat ze eerder waren uitgenodigd voor een proefsessie. Bij Delhaize is dat niet het geval: hier werd het assortiment uitgekozen door het supermarktbedrijf zelf.

 

De verkoop van de producten is momenteel tijdelijk: afhankelijk van de resultaten en de verkoop van de producten zal bekeken worden hoe het pilootproject in de toekomst wordt uitgebouwd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.