Deliveroo experimenteert met maaltijdbox | RetailDetail

Deliveroo experimenteert met maaltijdbox

Deliveroo experimenteert met maaltijdbox

Maaltijdbezorger Deliveroo is in Brussel gestart met een proefproject met maaltijdboxen. Gebruikers kunnen via de app een kit bestellen om thuis zelf een pastaschotel in elkaar te steken. Normaal levert Deliveroo enkel bereide maaltijden van restaurants.

Uniek in Europa

De maaltijdbox bevat alle mogelijke ingrediënten om de pasta samen te stellen, behalve vlees. Dat is een bewuste keuze van Racines, het restaurant waarmee Deliveroo samenwerkt voor de box. Door vlees uit de box te verwijderen, wilde het de milieu-impact drastisch verminderen. Daarnaast wil Racines zijn klanten tonen dat het mogelijk is om met de juiste ingrediënten lekker en gezonde vegetarische voeding te maken.

 

Dat verklaart ook meteen de keuze om samen te werken met Deliveroo, aangezien dat de enige bezorger is die al zijn maaltijden met de fiets aan huis levert.

 

Voor Deliveroo is het de eerste keer in Europa dat het aan zo’n initiatief deelneemt. Het restaurant en Deliveroo hopen elke dag tussen tien en twintig maaltijdboxen te verkopen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.