Deliveroo lanceert afhaalservice

Deliveroo lanceert afhaalservice
Deliveroo

Deliveroo-klanten kunnen er voortaan ook voor kiezen om hun bestelde maaltijden zelf af te halen zonder extra kosten. De nieuwe optie is reeds beschikbaar bij een zeventigtal Brusselse restaurants, maar zal wellicht snel uitgerold worden naar andere Belgische steden.

 

Tijdswinst

De Britse maaltijdbezorger biedt zijn klanten een extra optie aan: vanaf vandaag kunnen ze hun maaltijden, snacks en drankjes ook zelf gratis afhalen in het restaurant. Klanten kunnen er geld en tijd mee winnen, stelt Deliveroo, bijvoorbeeld wanneer ze onderweg snel een maaltijd willen oppikken: ze hoeven dan niet aan te schuiven, want hun bestelling zal al klaar staan.

 

"De tijden van wachten in een restaurant wanneer je eten afhaalt, zijn bij deze voorbij. We merken meer en meer dat mensen minder en minder tijd hebben. Dankzij deze mogelijkheid kunnen mensen hun tijd nuttiger besteden en in één druk op de knop hun bestelling afhalen. Voor restaurants is de nieuwe optie ook fijn, want ze bereiken hiermee meer klanten", aldus Pierre Verdier, directeur van Deliveroo België, in een persbericht.