Deventer krijgt op 13 november foodhal Fooddock

Deventer krijgt op 13 november foodhal Fooddock

In Deventer opent op 13 november Fooddock. De nieuwe foodhal in De Zwarte Silo start met tien restaurants. De voormalige graansilo moet zich ontwikkelen tot een creatieve foodlocatie met een steeds wisselend aanbod.

Focus op restaurants

De locatie gaat van start met de restaurants Amy's, Meneer Temaki, Djawara, Geflipte Kippen, Indy Truck, Look, Mr. Hapje, Patt&Nu en Vive la Crepe. Tijdens de opening vindt er een foodshow plaats, is er een bakwedstrijd en zijn er ook foodtalks van sprekers. Er zullen eveneens diverse creatieve en culturele acts plaatsvinden tijdens de opening.

 

De voormalige graansilo aan de oude binnenhaven op het Havenkwartier in Deventer heeft een indeling met ruimte voor permanente foodondernemers en een ruimte met zitgelegenheid voor directe consumptie. Een andere ruimte is bestemd voor tijdelijke food- en horeca-activiteiten met bijvoorbeeld seizoensproducten en voor events met onder meer foodtrucks. Fooddock is een initiatief van ondernemer Tseard Ettema, die onder andere Coffee Together ontwikkelde.

Tags: