Directeur Detailresult naar Vomar

Directeur Detailresult naar Vomar

De operationeel directeur van Detailresult, Aart van Haren, gaat weg bij het bedrijf en wordt algemeen directeur bij het Noord-Hollandse Vomar. Het nieuws volgt kort na de melding dat Detailresult de formules Digros en Bas gaat omvormen tot Dirk-filialen, maar de twee zaken zouden niet met elkaar verbonden zijn.

Nieuws al maand bekend

"Dit was intern al een maand bekend. We hadden vandaag alle filiaalmanagers bij elkaar inzake het omvlaggen van onze Bas en Digros-winkels naar de Dirk-formule. Dit was een mooi moment het vertrek van Van Haren met hen te delen", zegt algemeen directeur René van Klooster aan Levensmiddelenkrant.

 

Van Haaren zou door een headhunterbureau benaderd zijn om de functie bij Vomar op te nemen. Voor de nog maar 34-jarige directeur zou het aanbieding geweest zijn die hij niet kon afslaan. Bij Vomar zal Van Haren Harrie Westra opvolgen, die eind september na zes jaar in dienst te zijn geweest als voorzitter van de directie het bedrijf verliet. Vomar heeft ongeveer zestig vestingen in Nederland.

 

Gisteren kwam ook al het nieuws naar buiten dat Detailresult de supermarktketens Digros en Bas zou stopzetten en hun vestigingen gaat omvormen naar filialen van Dirk.

Tags: