Directlyfrom.nl voor thuiskoks van start | RetailDetail

Directlyfrom.nl voor thuiskoks van start

Directlyfrom.nl voor thuiskoks van start

Op 23 november wordt in de Kookfabriek in Amsterdam Directlyfrom.nl gelanceerd. Dit is een online foodmarkt met thuisbezorging van exclusieve versproducten van horecaversleveranciers.

Vers voor thuiskoks online

Directlyfrom.nl levert versproducten van leveranciers, waaronder Schmidt Zeevis, Treuren, Nice to Meat en Vanilla Venture. De nieuwe online dienst richt zich op thuiskoks die culinair aan de slag willen gaan met specialiteiten. Zij bestellen alle versproducten bij Directlyfrom.nl, die vervolgens binnen 24 uur gekoeld worden bezorgd.

 

Het nieuwe platform is opgezet door Jeroen Zegwaart en Justyna Zadykowicz - beiden met een achtergrond in de voedingsindustrie - samen met het Zweedse Gourmetli, investeerder en high-techpartner.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.