Directlyfrom.nl voor thuiskoks van start | RetailDetail

Directlyfrom.nl voor thuiskoks van start

Directlyfrom.nl voor thuiskoks van start

Op 23 november wordt in de Kookfabriek in Amsterdam Directlyfrom.nl gelanceerd. Dit is een online foodmarkt met thuisbezorging van exclusieve versproducten van horecaversleveranciers.

Vers voor thuiskoks online

Directlyfrom.nl levert versproducten van leveranciers, waaronder Schmidt Zeevis, Treuren, Nice to Meat en Vanilla Venture. De nieuwe online dienst richt zich op thuiskoks die culinair aan de slag willen gaan met specialiteiten. Zij bestellen alle versproducten bij Directlyfrom.nl, die vervolgens binnen 24 uur gekoeld worden bezorgd.

 

Het nieuwe platform is opgezet door Jeroen Zegwaart en Justyna Zadykowicz - beiden met een achtergrond in de voedingsindustrie - samen met het Zweedse Gourmetli, investeerder en high-techpartner.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Multinationals gebuisd voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.