Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District | RetailDetail

Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District

Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District

Het winkelcentrum Docks Bruxsel beschikt voortaan ook over een eigen Food District, waar meer dan 20 restaurants en kiosken te vinden zijn. Zo wil Docks Bruxsel nog meer een ontmoetingsplaats worden, ook voor de lokale bevolking.

Verschillende keukens

In het Food District is ruimte voor onder andere Italiaanse, Japanse, Thaise, Grieks en Belgische keuken, met restaurants en kiosken van onder meer Bagl, Guapa, Il Capriani, McDonald’s en So Tasty. Bij de meeste van hen kan de bezoeker terecht van 9u ’s morgens tot half 11 ’s avonds voor een hapje en een drankje.

 

“Door 5.400 vierkante meter, 11 procent van de totale oppervlakte, te wijden aan het Food District, kiezen we resoluut voor een apart cateringaanbod”, zegt Pascale Govers, die verantwoordelijk is voor Coördinatie & Marketing bij uitbater Equilis. "Restaurants, bars en kiosken maken deel uit van de totaalervaring die wij aanbieden in Docks Bruxsel. Ze zijn de perfecte aanvulling op ons aanbod winkels en entertainment.”

 

Om de opening van het Food District te vieren, organiseert het winkelcentrum tijdens de paasvakantie de Food District Days, waarbij bezoekers kunnen genieten van gratis degustaties, optredens en extra animatie.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.

Coca-Cola blijft sterkste wereldmerk, lokale merken groeien

17/05/2018

Coca-Cola, Colgate en Maggi zijn wereldwijd de populairste FMCG-merken, blijkt uit een nieuw rapport van Kantar Worldpanel. Lokale merken knabbelen echter aan het marktaandeel van de grote jongens.

Extra korting voor Amazon Prime-leden bij Whole Foods

17/05/2018

Amazon Prime-leden krijgen een extra korting op honderden producten bij Whole Foods, de supermarktketen die sinds juni in handen is van de Amerikaanse e-commercegigant. Achter de toenadering zit een duidelijke strategie, zeggen specialisten.