Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District | RetailDetail

Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District

Docks Bruxsel heeft nu ook eigen Food District

Het winkelcentrum Docks Bruxsel beschikt voortaan ook over een eigen Food District, waar meer dan 20 restaurants en kiosken te vinden zijn. Zo wil Docks Bruxsel nog meer een ontmoetingsplaats worden, ook voor de lokale bevolking.

Verschillende keukens

In het Food District is ruimte voor onder andere Italiaanse, Japanse, Thaise, Grieks en Belgische keuken, met restaurants en kiosken van onder meer Bagl, Guapa, Il Capriani, McDonald’s en So Tasty. Bij de meeste van hen kan de bezoeker terecht van 9u ’s morgens tot half 11 ’s avonds voor een hapje en een drankje.

 

“Door 5.400 vierkante meter, 11 procent van de totale oppervlakte, te wijden aan het Food District, kiezen we resoluut voor een apart cateringaanbod”, zegt Pascale Govers, die verantwoordelijk is voor Coördinatie & Marketing bij uitbater Equilis. "Restaurants, bars en kiosken maken deel uit van de totaalervaring die wij aanbieden in Docks Bruxsel. Ze zijn de perfecte aanvulling op ons aanbod winkels en entertainment.”

 

Om de opening van het Food District te vieren, organiseert het winkelcentrum tijdens de paasvakantie de Food District Days, waarbij bezoekers kunnen genieten van gratis degustaties, optredens en extra animatie.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.