Domino’s lanceert PizzaChef | RetailDetail

Domino’s lanceert PizzaChef

Domino’s lanceert PizzaChef

Pizzeriaketen Domino's gaat met PizzaChef een nieuwe app lanceren, waarmee klanten zelf hun eigen pizza's kunnen samenstellen met alles wat in het assortiment van de restaurantketen te vinden is.

Elke combinatie

PizzaChef zal op 1 december gelanceerd worden en zal klanten toelaten een pizza samenstellen met alle degen, sauzen en toppings die beschikbaar zijn bij Domino's. Die zelf samengestelde pizza kan vervolgens onmiddellijk besteld worden bij een Domino's in de buurt.

 

Domino's Pizza maakte afgelopen zomer bekend dat het zijn aantal filialen in Nederland de komende jaren minstens wil verdubbelen van 150 pizzeria's naar 300. De keten hoopt daarnaast ook de levertijden sterk in te korten. Om dat doel te bereiken wil het tussen de 25 en 30 filialen per jaar openen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.