Dr. Oetker gaat pizza’s leveren | RetailDetail

Dr. Oetker gaat pizza’s leveren

Dr. Oetker gaat pizza’s leveren

Dr. Oetker is in Groningen gestart met een nieuwe dienst waarbij het pizza's aan huis levert. Voorlopig kunnen klanten kiezen uit tien pizza's, waarvan er geen enkele te vinden is in de gewone winkel.

Ook desserts

"Grote bezorgpizza's die wij afgebakken, warm en gesliced thuis laten bezorgen. We hebben tien pizza-varianten op het menu en allemaal hebben ze een rand die gevuld is met tomatensaus", zegt Marleen Kolijn, product manager foodservice aan Out of Home. Naast de pizza's kunnen klanten ook een salade, lookbroodjes en verschillende desserts bestellen.

 

Dr. Oetker werkt voor de dienst samen met Quick'n Tasty uit Groningen. Dat bedrijf zal door middel van scooters de pizza's aan huis leveren. Quick'n Tasty wil via de samenwerking met Dr. Oetker zijn scooterpark en personeel beter inzetten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.