Eerste Hoogvliet Versmarkt gaat al sluiten | RetailDetail

Eerste Hoogvliet Versmarkt gaat al sluiten

Eerste Hoogvliet Versmarkt gaat al sluiten

De eerste Versmarkt van Hoogvliet in Hendrik-Ido-Ambacht gaat aan het eind van dit jaar al de deuren sluiten. Een tegenvallende omzet zou de reden voor de sluiting zijn.

Tweede Versmarkt blijft open, derde gepland

De tweede Versmarkt in Zaltbommel, die half september startte, blijft nochtans voor zover bekend geopend. Voor volgend jaar staat ook nog een nieuwe Versmarkt in de Theresiastraat in Den Haag gepland.

 

De Versmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht was de eerste die Hoogvliet met het nieuwe concept vorig jaar in mei startte. De winkel heeft een uitgebreid versassortiment en gemaksproducten als verse maaltijden, verse pizza's en gegrilde kip, snacks en spareribs. Het versassortiment wordt er aangevuld met kruidenierswaren en non-foodproducten. Overige boodschappen kan de klant online bestellen in de Hoogvliet-websuper en afhalen in de Versmarkt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.