Eerste Hoogvliet Versmarkt gaat al sluiten | RetailDetail

Eerste Hoogvliet Versmarkt gaat al sluiten

Eerste Hoogvliet Versmarkt gaat al sluiten

De eerste Versmarkt van Hoogvliet in Hendrik-Ido-Ambacht gaat aan het eind van dit jaar al de deuren sluiten. Een tegenvallende omzet zou de reden voor de sluiting zijn.

Tweede Versmarkt blijft open, derde gepland

De tweede Versmarkt in Zaltbommel, die half september startte, blijft nochtans voor zover bekend geopend. Voor volgend jaar staat ook nog een nieuwe Versmarkt in de Theresiastraat in Den Haag gepland.

 

De Versmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht was de eerste die Hoogvliet met het nieuwe concept vorig jaar in mei startte. De winkel heeft een uitgebreid versassortiment en gemaksproducten als verse maaltijden, verse pizza's en gegrilde kip, snacks en spareribs. Het versassortiment wordt er aangevuld met kruidenierswaren en non-foodproducten. Overige boodschappen kan de klant online bestellen in de Hoogvliet-websuper en afhalen in de Versmarkt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.