Ekoplaza gaat in heel Nederland leveren

Ekoplaza gaat in heel Nederland leveren

De biologische supermarktketen Ekoplaza gaat in heel Nederland boodschappen aan huis leveren. Boodschappen worden door de week in de avond bij de klant bezorgd.

Toegankelijker

Twee uur voor de boodschappen worden geleverd, krijgt de klant een sms met de boodschap dat zijn bestelling onderweg is. Die wordt dan ergens tussen 18u en 21u30 aan huis geleverd. De boodschappen worden in speciale vershoudboxen vervoerd, zodat alles op de juiste temperatuur blijft. Boodschappen die voor 13u besteld zijn, worden de volgende dag aan huis geleverd. Er wordt 4,5 euro aan bezorgkosten aangerekend en een bestelling moet minstens 60 euro waard zijn.

 

“We zijn erg blij dat we met een betrouwbare onderneming als PostNL de samenwerking zijn aangegaan en op deze manier de gezonde leefstijl voor iedereen in Nederland nog toegankelijker kunnen maken”, aldus algemeen directeur Erik Does. “Steeds meer consumenten bestellen online levensmiddelen, van kruidenierswaren tot verse producten. Met ons netwerk en onze speciale koelbox kunnen we alle biologische boodschappen bij de klanten van Ekoplaza landelijk thuisbezorgen”, voegt commercieel directeur Carlos Mendes Aguiar van PostNL daar aan toe.