Ekoplaza start met bezorgen biologische boodschappen

Ekoplaza start met bezorgen biologische boodschappen

Ekoplaza is gestart met het bezorgen van biologische boodschappen in een groot deel van Zuidoost-Brabant. De formule rekent deze maand geen bezorgkosten voor de nieuwe dienst.

Gebruik webshop verbeterd

"Als een klant voor 13 uur bestelt, worden de boodschappen de volgende dag zonder extra kosten klaargezet in een van de 73 Ekoplaza-winkels of bij een de 13 overige afhaalpunten. En soms komt bezorgen beter uit”, zegt Thijs Ploegmakers, online marketeer bij Ekoplaza.

 

 

“Vandaar dat wij nu ook gestart zijn met het bezorgen van boodschappen in Zuidoost-Brabant”. De dienst is actief in de omgeving van Eindhoven, Uden, Veghel en Veldhoven. De bezorgtijden zijn op woensdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 20:00 uur.  

 

Filteren op dieetwensen

Ekoplaza heeft de biologische webshop verbeterd. Het gebruiksgemak voor de klant is geoptimaliseerd en hij kan overzichtelijk en snel navigeren. Zo heeft de webshop nu ook een filter voor dieetspecifieke wensen: de klant kan filteren op vegetarisch, veganistisch, ei-vrij, soja-vrij, tarwe- en glutenvrij of nog melk- en lactosevrij. De website toont dan alleen de producten waar de klant uit wil of mag kiezen.

 

Ekoplaza is naar eigen zeggen ook de eerste supermarkt die betalen via iDeal mogelijk heeft gemaakt.

Tags: