Ekoplaza wil afhaalpunt bij elke winkel

Ekoplaza wil afhaalpunt bij elke winkel

Nog voor het einde van het jaar wil de biologische supermarktketen Ekoplaza dat elk filiaal dienst kan doen als afhaalpunt. De voorbije maanden was de keten al bezig met een proefproject rond online bestellingen en afhaalpunten. Die zijn nog niet helemaal voorbij, maar bij Ekoplaza zijn ze er nu al van overtuigd dat het toevoegen van afhaalpunten een goede zaak is voor de keten.

"Onze klanten willen het"

"Online bestellen en afhaalpunten horen gewoon bij een moderne foodretailer. Onze klanten hebben aangegeven dat zij het graag willen. Afhaalpunten zijn simpelweg een ontwikkeling waar wij in geloven en als je die overtuiging hebt, moet je er ook zo snel mogelijk mee beginnen", zei commercieel directeur Alfred de Vreeze tegen Distrifood.

 

Momenteel moeten klanten wel nog minsten vierentwintig uur wachten wanneer ze online een bestelling hebben gemaakt bij Ekoplaza. Dat komt omdat de bestellingen niet in de winkels zelf worden samengesteld, maar in het distributiecentrum van groothandel Udea in Veghel. Daarna worden ze met de andere leveringen voor Ekoplaza naar de winkels gebracht. Klanten kunnen bij Ekoplaza zowel droge kruidenierswaren als vers en diepvries bestellen.

Tags: