Ellis Gourmet Burger opent op het Antwerpse Zuid

Ellis Gourmet Burger opent op het Antwerpse Zuid

Hamburgerketen Ellis Gourmet Burger gaat op het Zuid zijn derde Antwerpse filiaal openen. Het kiest daarbij voor de Leopold de Waelplaats, vlakbij het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten. De deuren worden op 29 maart geopend.

Red Star Line Burger

Ellis Gourmet Burger is in Antwerpen al te vinden op de De Keyserlei en aan de Sint-Aldegondiskaai op het Eilandje. Nu trekt het met de opening op de Leopold de Waelplaats dus ook naar de andere kant van de stad.

 

Om de opening van het derde restaurant in Antwerpen te vieren, werd ook een nieuwe burger gelanceerd: de Red Star Line Burger. Die moet een mix vormen van typisch Antwerpse en New Yorkse elementen. Zo wordt het vlees gemarineerd in bier van de Antwerpse brouwerij De Koninck en wordt de hamburger belegd met coleslaw, ijsbersla en de Ellis Red Star Line saus.

 

Voor Ellis Gourmet Burger is het ondertussen al het twaalfde restaurant in België en er staat nog een opening gepland in Brussel, ook al het derde filiaal in de hoofdstad. Daarnaast is de Belgische hamburgerketen te vinden in Frankrijk en Nederland.