Ellis Gourmet Burger opent op het Antwerpse Zuid | RetailDetail

Ellis Gourmet Burger opent op het Antwerpse Zuid

Ellis Gourmet Burger opent op het Antwerpse Zuid

Hamburgerketen Ellis Gourmet Burger gaat op het Zuid zijn derde Antwerpse filiaal openen. Het kiest daarbij voor de Leopold de Waelplaats, vlakbij het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten. De deuren worden op 29 maart geopend.

Red Star Line Burger

Ellis Gourmet Burger is in Antwerpen al te vinden op de De Keyserlei en aan de Sint-Aldegondiskaai op het Eilandje. Nu trekt het met de opening op de Leopold de Waelplaats dus ook naar de andere kant van de stad.

 

Om de opening van het derde restaurant in Antwerpen te vieren, werd ook een nieuwe burger gelanceerd: de Red Star Line Burger. Die moet een mix vormen van typisch Antwerpse en New Yorkse elementen. Zo wordt het vlees gemarineerd in bier van de Antwerpse brouwerij De Koninck en wordt de hamburger belegd met coleslaw, ijsbersla en de Ellis Red Star Line saus.

 

Voor Ellis Gourmet Burger is het ondertussen al het twaalfde restaurant in België en er staat nog een opening gepland in Brussel, ook al het derde filiaal in de hoofdstad. Daarnaast is de Belgische hamburgerketen te vinden in Frankrijk en Nederland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.