Emté opnieuw verkozen tot beste kaasformule | RetailDetail

Emté opnieuw verkozen tot beste kaasformule

Emté opnieuw verkozen tot beste kaasformule

Supermarktketen Emté is voor het tweede achtereenvolgende jaar verkozen tot beste kaasformule van Nederland in het GfK/Westland Kaasrapport 2015. Plus eindigde op de tweede plaats en Deen werd derde.

Plus beste in bediening

Het GfK/Westland Kaasrapport werd dit jaar voor de twaalfde maal afgenomen door GfK in opdracht van Westland Kaas, bekend van de merken Maaslander en Old Amsterdam. GfK meet in het marktonderzoek het kaasimago van de supermarktformules bij winkelende consumenten.

 

Emté scoort in dat onderzoek uitmuntend in de categorie zelfbediening. Bij bediening is Plus de beste. Vomar steeg, met name door een sterke zelfbedieningsafdeling, van de dertiende naar de zesde plaats in de ranglijst.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.