Fastfoodformules hebben moeite met Ring2Bring | RetailDetail

Fastfoodformules hebben moeite met Ring2Bring

Fastfoodformules hebben moeite met Ring2Bring

McDonald’s, Burger King en Kentucky Fried Chicken in Amsterdam hebben moeite met Ring2Bring, maar kunnen de bezorgdienst niet weigeren. Ring2Bring bezorgt maaltijden aan huis in Amsterdam, maar doet dit voor de hamburgerrestaurants zonder hun toestemming.

Fastfood thuisbezorgen

Ring2Bring startte met thuisbezorgen van fastfoodbestellingen voor de formules, omdat deze normaal gesproken niet zelf bezorgen. De bezorgers van Ring2Bring kopen het bestelde eten bij het restaurants en brengen dit vervolgens in een warmhoudbox naar de klant. Deze betaalt de bestelling plus de bezorgkosten.

 

 

McDonald's Nederland zegt echter geen toestemming aan deze bezorgservice te verlenen, aldus een woordvoerder tegen Het Parool. Het bezorgen van producten heeft naar de overtuiging van McDonald’s een negatieve invloed op de kwaliteit. De fastfoodgigant onderzoekt in de VS nochtans wel mogelijkheden om een eigen bezorgdienst te starten.

 

Ring2Bring bezorgt sinds ruim twee jaar maaltijden en producten van restaurants en winkels thuis of op kantoor. De dienst biedt hiermee bezorgen als aanvullende dienst aan voor restaurants en winkels in onder meer Amsterdam.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.