Fastfoodformules hebben moeite met Ring2Bring

Fastfoodformules hebben moeite met Ring2Bring

McDonald’s, Burger King en Kentucky Fried Chicken in Amsterdam hebben moeite met Ring2Bring, maar kunnen de bezorgdienst niet weigeren. Ring2Bring bezorgt maaltijden aan huis in Amsterdam, maar doet dit voor de hamburgerrestaurants zonder hun toestemming.

Fastfood thuisbezorgen

Ring2Bring startte met thuisbezorgen van fastfoodbestellingen voor de formules, omdat deze normaal gesproken niet zelf bezorgen. De bezorgers van Ring2Bring kopen het bestelde eten bij het restaurants en brengen dit vervolgens in een warmhoudbox naar de klant. Deze betaalt de bestelling plus de bezorgkosten.

 

 

McDonald's Nederland zegt echter geen toestemming aan deze bezorgservice te verlenen, aldus een woordvoerder tegen Het Parool. Het bezorgen van producten heeft naar de overtuiging van McDonald’s een negatieve invloed op de kwaliteit. De fastfoodgigant onderzoekt in de VS nochtans wel mogelijkheden om een eigen bezorgdienst te starten.

 

Ring2Bring bezorgt sinds ruim twee jaar maaltijden en producten van restaurants en winkels thuis of op kantoor. De dienst biedt hiermee bezorgen als aanvullende dienst aan voor restaurants en winkels in onder meer Amsterdam.

Tags: