FeBeD organiseert zevende Dag van de Drankenhandelaar | RetailDetail

FeBeD organiseert zevende Dag van de Drankenhandelaar

FeBeD organiseert zevende Dag van de Drankenhandelaar

FeBeD, de organisatie van Belgische Drankenhandelaars, organiseert dit weekend voor de zevende keer de Dag van de Drankenhandelaar. Tijdens die drie dagen pakken 68 drankenhandelaars uit met promoties en degustaties.

Award voor beste deelnemer

Op 25, 26 en 27 november kunnen klanten van drankenhandels genieten van degustaties, promoties en animatie in en rond de drankenhandels. Daarnaast reikt FeBeD ook nog een prijs uit aan de drankenhandel met de beste en meest originele initiatieven en acties. Met de actie wil FeBeD aan de consument tonen dat de drankenhandel tegenwoordig meer is dan enkel bieren, waters en limonades. Het gamma is de voorbije jaren sterk uitgebreid en omvat nu ook wijnen, cava en andere sterkedrank.

 

In hetzelfde weekend gaat ook de nationale BOB-campagne van start, die sterk ondersteund wordt door de drankenhandels. Zij afficheren zelf, maar zorgen ook voor de verspreiding van het promotiemateriaal naar meer dan 35.000 horecazaken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.