Foodmaker opent restaurant in conceptstore YOUR | RetailDetail

Foodmaker opent restaurant in conceptwinkel YOUR

Foodmaker opent restaurant in conceptwinkel YOUR
YOUR

In de Antwerpse conceptwinkel YOUR kunnen shoppers binnenkort ook lunchen. De winkel verwelkomt deze zomer immers een restaurant van de gezonde snackketen Foodmaker.

 

“Gezonde voeding toegankelijk maken”

Modewinkels die klanten lokken met een restaurant: de ‘blurring’ trend is al even aan de gang. Het is echter de eerste keer dat Foodmaker een restaurant opent bij een moderetailer. Daarmee is de combinatie van voeding met mode een primeur voor zowel YOUR als Foodmaker. De opening van het restaurant - mét groot zomerterras - is voorzien voor het begin van deze zomer. Klanten kunnen ter plaatse gezond lunchen, maar ook meenemen. Ideaal voor de bedrijven rondom, als een gezonde lunchbreak tijdens het shoppen, of een snelle hap onderweg. Het hele assortiment is beschikbaar, van verse broodjes tot verse soep en een saladbar.

 

“Bij Foodmaker zijn we heel blij met deze nieuwe samenwerking. We gaan steeds op zoek naar nieuwe manieren om gezonde voeding toegankelijk te maken, en dit is weer een mooi stap vooruit”, zegt CEO Lieven Vanlommel. Jorrit Baars van YOUR zegt dan weer: “Ik ben voor YOUR constant op zoek naar nieuwe dingen en naar manieren om ons concept en aanbod te verbeteren. Het Foodmakerconcept was het missende ingrediënt waar ik al een tijd naar op zoek was. We hebben al veel verschillende dingen gedaan, maar dit is de eerste keer dat we lunch aanbieden.”

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.