Foodservice meets retail

Foodservice meets retail

(publireportage) Voor de achtste maal organiseert Foodservice Alliance het Nationaal Foodservice Congres, in samenwerking met Horeca Expo te Gent. Het thema dit jaar? ‘Foodservice meets retail.’ En dus is ook RetailDetail van de partij. 

 

Blurring in de praktijk


Het Nationaal Foodservice Congres wil duiding geven bij de recentste ontwikkelingen op de Belgische foodservicemarkt. Welke kanalen doen het goed, welke hebben het moeilijk? Welke trends spelen de komende jaren? Hoe succesvol blijven in de toekomst? In het bijzonder focust het congres dit jaar op de raakvlakken tussen foodservice en retail. Wat kunnen foodserviceondernemers leren van retailers, en vice versa? Hoe zet de ‘blurring’ trend zich door in de praktijk? 


Een antwoord op die vragen komt van sprekers als Jo Spiegeleer (managing director van CRU), Rik Eysink Smeets (international retail expert) en Samuel Levie (Youth Food Movement). Afsluitend is er een geanimeerd debat onder leiding van Lieven Verstraete (VRT) met Ivan Sabbe (ISPC), Marion Van Zon (Horeca Van Zon), Thierry Legat (Bidvest) en Vincent Nolf (Metro). 

 

Korting voor RetailDetail lezers


Het Nationaal Foodservice Congres vindt plaats op donderdag 24 november van 8u30 tot 13u15, gevolgd door een netwerklunch en een vrij bezoek aan Horeca Expo. Lezers van RetailDetail krijgen exclusief 15% korting op de normale toegangsprijs van 295 euro (dus 44 euro korting). Hoe? Gewoon de promocode RETDET.PARTNER invoeren bij het boeken van een ticket. Tot dan?