Fotoreportage: Vernieuwde AH XL in Eindhoven

Fotoreportage: Vernieuwde AH XL in Eindhoven

Albert Heijn heeft woensdag zijn volledig vernieuwde AH XL-vestiging in Eindhoven geopend. De winkel is ingericht volgens een nieuw concept, dat ook als leidraad moet gaan dienen voor andere AH-supermarkten. In de vestiging krijgen beleving en service een grotere rol toebedeeld.

Oplaadpaal bij AH XL Eindhoven

Eigentijds boodschappen doen: AH XL heeft snelladers waarmee klanten hun elektrische auto (of scooter of fiets) tijdens het shoppen weer kunnen opladen.

 

Gevel van de vernieuwde AH XL Eindhoven

'Heerlijk Welkom' staat boven de ingang van de AH XL in Eindhoven. Hier staat volgens Albert Heijn de klant centraal.

 

Markthal voor de inkom van AH XL Eindhoven

Het marktplein vooraan in de hal voor de eigenlijke winkel. Hier bieden lokale ondernemers hun (verse) waren aan.

 

Kassasysteem in AH XL Eindhoven

Naast gewone kassa's heeft deze AH XL ook zelfscankassa's en kan de klant er ook contactloos betalen met pas of smartphone.

 

IMG 0328

De broodafdeling heeft een kast waarin het verse brooddeeg zestien uur ligt te rijzen om de dag erna vers te worden gebakken.

 

Bestelhoek bol.com in AH XL Eindhoven

Klanten kunnen het actieproduct van bol.com zien en online bestellen. In de winkel kan de klant via de tablet kiezen uit de 9 miljoen items die bol.com tegenwoordig aanbiedt.

 

Afdeling groente en fruit in AH XL Eindhoven

Bio en bonus, zij aan zij. Biologisch heeft een eigen eiland op de agf-afdeling. Verder liggen er ook biologische producten in de schappen naast het reguliere assortiment.

 

Sap- en saladebar in AH XL Eindhoven

In de winkel is een verse sap- en saladebar voorzien, net als een zogeheten Allerhande-keuken.

 

Koks aan de slag in de Allerhande-keuken

In de keuken koken de medewerkers met ingrediënten uit de winkel. Elke dag koken de koks een wekelijks wisselend menu van vijf scherp geprijsde hoofdgerechten, twee bijgerechten en één dessert.

 

IMG 0288

Elke dag bereiden de koks in de Allerhande-keuken vijf scherp geprijsde hoofdgerechten, waarvan er altijd een gerecht vegetarisch is.

 

Rayon met prijsaanbiedingen

Naast de oranje Bonus-kopstellingen, heeft AH XL ook rode prijssigning onder de benaming 'goed koopje', die Albert Heijn sinds een maand of twee voert.

 

Vernieuwde kaastoog in AH XL Eindhoven

Op de kaasafdeling staat de medewerker niet achter een toonbank, maar er voor. Tussen de klanten geeft hij advies en snijdt meteen de kaas op maat.

 

IMG 0252

Aan de achterzijde van de service-balie is ruimte voor online bestellingen van bol.com en AH.nl, die nog moeten worden opgehaald door de klanten.

Tags: