Gemaksketen Stach opent drie filialen in Utrecht | RetailDetail

Gemaksketen Stach opent drie filialen in Utrecht

Gemaksketen Stach opent drie filialen in Utrecht

Buurtwinkelketen Stach opent binnenkort drie nieuwe winkels in het centrum van Utrecht. De drie winkels worden kort op elkaar geopend, omdat Stach de filialen dagelijks moet beleveren met verse maaltijden.

Dagelijks bevoorraden

Aan de Choorstraat komt er een winkel met een oppervlakte van 38 m², terwijl aan de Twijnstraat een pand werd gevonden met een winkeloppervlakte van 60 m². De grootste winkel in Utrecht komt aan de Biltstraat: die vestiging krijgt een oppervlakte van 97 m². Stach is een keten van buurtwinkels die zich richt op stadsmensen met weinig tijd. In de winkels worden voornamelijk kant-en-klaarmaaltijden van hoge kwaliteit verkocht.

 

"We moeten de winkels dagelijks bevoorraden, want het grootste deel van onze producten wordt dagelijks vers bereid. En in dat geval is het natuurlijk beter om dan meteen drie winkels te bevoorraden in één rit. Omdat we logistiek goed op de kosten blijven letten, kunnen we onze verse maaltijden blijven aanbieden tegen een scherpe prijs. We hebben er heel veel zin in", zegt Stach in een persbericht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.