Gemaksketen Stach opent drie filialen in Utrecht

Gemaksketen Stach opent drie filialen in Utrecht

Buurtwinkelketen Stach opent binnenkort drie nieuwe winkels in het centrum van Utrecht. De drie winkels worden kort op elkaar geopend, omdat Stach de filialen dagelijks moet beleveren met verse maaltijden.

Dagelijks bevoorraden

Aan de Choorstraat komt er een winkel met een oppervlakte van 38 m², terwijl aan de Twijnstraat een pand werd gevonden met een winkeloppervlakte van 60 m². De grootste winkel in Utrecht komt aan de Biltstraat: die vestiging krijgt een oppervlakte van 97 m². Stach is een keten van buurtwinkels die zich richt op stadsmensen met weinig tijd. In de winkels worden voornamelijk kant-en-klaarmaaltijden van hoge kwaliteit verkocht.

 

"We moeten de winkels dagelijks bevoorraden, want het grootste deel van onze producten wordt dagelijks vers bereid. En in dat geval is het natuurlijk beter om dan meteen drie winkels te bevoorraden in één rit. Omdat we logistiek goed op de kosten blijven letten, kunnen we onze verse maaltijden blijven aanbieden tegen een scherpe prijs. We hebben er heel veel zin in", zegt Stach in een persbericht.

Tags: