Groepswebwinkel voor slager, bakker en Jumbo

Groepswebwinkel voor slager, bakker en Jumbo

Vanaf morgen is het mogelijk om via regiovers.nl verse producten te bestellen bij vier speciaalzaken en de Jumbo van Vlijmen. Alle bestelde producten worden dan in één pakket aan de klant aangeboden, bij hen thuis of in de Jumbo van Vlijmen.

Eerste samenwerking met supermarkt

Regiovers is een platform dat online versspecialisten bundelt per regio. Klanten kunnen dan verse producten online bestellen en alles thuis laten leveren. Het concept was al gelanceerd in 15 regio's, met Vlijmen komt daar nu een zestiende bij.

 

Het is wel de eerste regio waar ook een supermarkt in mee stapt en het is zelfs de eerste keer dat in Nederland een supermarkt online gaat samenwerken met andere handelszaken. Klanten kunnen er vanaf morgen alle vers- en streekproducten van Slagerij Derks, Kaasspeciaalzaak Leo Wijnstekers, Bakker de Gier en de Vitaminentuin en een deel van het assortiment van Jumbo bestellen. 

 

De winkeliers willen hiermee inspelen op de noden van de klanten: van consumenten. "Mensen zijn steeds drukker en gewend om online te bestellen. Langskomen in de winkel komt niet altijd uit", vertellen de ondernemers. "Door samen te gaan kan de klant makkelijk bestellen bij al onze winkels. Wij doen de rest: het klaarmaken, verzamelen, inpakken en bezorgen. Afhalen kan natuurlijk ook."

Tags: