Groepswebwinkel voor slager, bakker en Jumbo | RetailDetail

Groepswebwinkel voor slager, bakker en Jumbo

Groepswebwinkel voor slager, bakker en Jumbo

Vanaf morgen is het mogelijk om via regiovers.nl verse producten te bestellen bij vier speciaalzaken en de Jumbo van Vlijmen. Alle bestelde producten worden dan in één pakket aan de klant aangeboden, bij hen thuis of in de Jumbo van Vlijmen.

Eerste samenwerking met supermarkt

Regiovers is een platform dat online versspecialisten bundelt per regio. Klanten kunnen dan verse producten online bestellen en alles thuis laten leveren. Het concept was al gelanceerd in 15 regio's, met Vlijmen komt daar nu een zestiende bij.

 

Het is wel de eerste regio waar ook een supermarkt in mee stapt en het is zelfs de eerste keer dat in Nederland een supermarkt online gaat samenwerken met andere handelszaken. Klanten kunnen er vanaf morgen alle vers- en streekproducten van Slagerij Derks, Kaasspeciaalzaak Leo Wijnstekers, Bakker de Gier en de Vitaminentuin en een deel van het assortiment van Jumbo bestellen. 

 

De winkeliers willen hiermee inspelen op de noden van de klanten: van consumenten. "Mensen zijn steeds drukker en gewend om online te bestellen. Langskomen in de winkel komt niet altijd uit", vertellen de ondernemers. "Door samen te gaan kan de klant makkelijk bestellen bij al onze winkels. Wij doen de rest: het klaarmaken, verzamelen, inpakken en bezorgen. Afhalen kan natuurlijk ook."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkten rekenen af met Europees voorstel voor boerenwelzijn

20/02/2018

Het zint sommige supermarkten niet dat de Europese Commissie boeren hogere prijzen wil geven bij onderhandelingen. Distributeurs uit Nederland, Duitsland en Oostenrijk waarschuwen voor prijsstijgingen voor de consument.

Deze foodinnovaties gaan het maken

20/02/2018

Vernieuwing in voeding is de kern van de wedstrijd Gouden Tavola. Vallen dit jaar in de prijzen: Belberry Preserves, BelOrta, Kaasboerderij ‘t Groendal en J.L. Lambert. Hun producten komen morgen op het bord of in het glas van de consument.

Colruyt stapt in boodschappendienst van PostNL

20/02/2018

Tweewekelijks brengt de postbode voortaan boodschappen aan huis: in samenwerking met PostNL gaat in Nederland de nieuwe boodschappendienst Stockon van start. De huismerkproducten zijn van Boni (van het Belgische Colruyt).

Kipster en Lidl brengen hanenvlees op de Nederlandse markt

19/02/2018

Vanaf volgende week verkoopt Lidl in Nederland een aantal producten van hanenvlees. Die worden gemaakt van het vlees van mannelijke haankuikens, die normaal in Nederland bij de geboorte al worden vergast.

Europese inkoopgroep Agecore zet Nestlé onder druk

16/02/2018

De Europese inkoopgroep Agecore heeft ermee gedreigd om 160 producten van Nestlé van zijn lijst te schrappen, tenzij de Zwitsers betere voorwaarden toestaan. Onder andere Colruyt, Coop en Edeka maken deel uit van Agecore.

Kraft Heinz voldoet niet aan verwachtingen

16/02/2018

Het Amerikaanse Kraft Heinz heeft in het vierde kwartaal zowel op vlak van omzet als op vlak van winst niet kunnen voldoen aan de verwachtingen van de analisten. De winst vernegenvoudigde wel, maar dat overtuigde de analisten niet.

Back to top