Groepswebwinkel voor slager, bakker en Jumbo

Groepswebwinkel voor slager, bakker en Jumbo

Vanaf morgen is het mogelijk om via regiovers.nl verse producten te bestellen bij vier speciaalzaken en de Jumbo van Vlijmen. Alle bestelde producten worden dan in één pakket aan de klant aangeboden, bij hen thuis of in de Jumbo van Vlijmen.

Eerste samenwerking met supermarkt

Regiovers is een platform dat online versspecialisten bundelt per regio. Klanten kunnen dan verse producten online bestellen en alles thuis laten leveren. Het concept was al gelanceerd in 15 regio's, met Vlijmen komt daar nu een zestiende bij.

 

Het is wel de eerste regio waar ook een supermarkt in mee stapt en het is zelfs de eerste keer dat in Nederland een supermarkt online gaat samenwerken met andere handelszaken. Klanten kunnen er vanaf morgen alle vers- en streekproducten van Slagerij Derks, Kaasspeciaalzaak Leo Wijnstekers, Bakker de Gier en de Vitaminentuin en een deel van het assortiment van Jumbo bestellen. 

 

De winkeliers willen hiermee inspelen op de noden van de klanten: van consumenten. "Mensen zijn steeds drukker en gewend om online te bestellen. Langskomen in de winkel komt niet altijd uit", vertellen de ondernemers. "Door samen te gaan kan de klant makkelijk bestellen bij al onze winkels. Wij doen de rest: het klaarmaken, verzamelen, inpakken en bezorgen. Afhalen kan natuurlijk ook."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Private-equitybedrijf KKR dicht bij overname margarines Unilever

15/12/2017

Unilever en het private-equitybedrijf KKR hebben een deal bereikt voor de overname van de margarinedivisie van Unilever. KKR zou ongeveer 6,8 miljard euro neertellen en de transactie moet midden volgend jaar afgerond zijn.

Ellis Gourmet Burger zoekt partner voor internationale expansie

15/12/2017

De Belgische hamburgerketen Ellis Gourmet Burger wil na België, Nederland en Frankrijk ook andere landen veroveren en is daarom op zoek naar een investeerder om die expansie te financieren. Mogelijk komt er een nieuwe meerderheidsaandeelhouder.

Heineken gaat Mort Subite internationaal uitrollen

15/12/2017

Heineken gaat het Belgische biermerk Mort Subite wereldwijd aan de man proberen te brengen. Dat deed het eerder ook al met Affligem en dat werd een groot succes. Mort Subite wordt beschikbaar in alle landen waar Heineken te vinden is.

Amazon brengt zijn huismerken naar Europa

14/12/2017

Nu Amazon Prime in steeds meer Europese landen beschikbaar is, haalt Amazon ook zijn FMCG-huismerken naar boven. De voorbije weken lanceerde het online warenhuis een aantal nieuwe producten onder private label in Europa en meer is op komst. 

Analyse: Hoe Colruyt Group zich wapent voor een prijsoorlog

14/12/2017

Ondanks krimpende marges zal Colruyt niet afstappen van zijn laagsteprijsgarantie: om een eventuele prijsoorlog te financieren zoekt de retailer zijn heil in automatisering, productiviteitswinst en iets kleinere winkels.

Albert Heijn stopt met AH to go in Duitsland

14/12/2017

Albert Heijn heeft besloten om zijn Duitse gemakswinkels van AH to go te sluiten. Volgens het supermarktbedrijf heeft de keten er te weinig ruimte om te groeien. AH to go is al vijf jaar actief in Duitsland.

Back to top