Grootste Delhaize geopend in Luxemburg

Grootste Delhaize geopend in Luxemburg
Delhaize

Delhaize heeft zijn grootste vestiging tot dusver geopend in Schmiede (Groothertogdom Luxemburg). De volledig gerenoveerde vestiging is goed voor een totale verkoopoppervlakte van 3450 m².

 

Nieuw concept

In feite heeft Delhaize het hele winkelconcept in Schmiede volledig hertekend, op basis van opmerkingen van klanten en een grondige analyse van hun behoeften. Naast de indrukwekkende oppervlakte van de supermarkt, is de belangrijkste nieuwigheid wellicht de hertekende winkelroute. Normaal komen de klanten bij Delhaize meteen in de agf-afdeling terecht, maar in Schmiede kunnen ze ook kiezen voor een korter parcours, bijvoorbeeld als ze voor een snelle hap naar de supermarkt komen. De winkel is daar ruim op voorzien, met een zeer uitgebreid aanbod aan "kant-en-klaar", waarbij de retailer ook vers gesneden fruit, vers sap en andere koude dranken, aperitiefhapjes, gegrilde sandwiches, soepen en salades rekent.

 

"Delhaize luistert meer dan ooit naar haar klanten om beter in hun huidige behoeften te voorzien. Ik denk dat we daar in geslaagd zijn met dit gloednieuwe winkelconcept. En ik weet zeker dat onze klanten het met me eens zijn ", zegt winkelmanager Christophe Remacle daarover.