Haagse boekwinkel wil samenhokken met Albert Heijn

Haagse boekwinkel wil samenhokken met Albert Heijn

De Haagse boekwinkel Paagman heeft plannen om de winkel te combineren met een vestiging van Albert Heijn. De winkel zou in de loop van volgend jaar zijn deuren moeten openen. De ondernemers willen zo meer volk naar de boekenwinkel trekken.

Rendabiliteit boekenwinkel

Het pand aan de Willem de Zwijgerlaan, waar Ahold een nieuwe vestiging wil plaatsen, is momenteel al in handen van Fabiane en Nadien Paagman. Zij willen van deze mogelijkheid gebruik maken om met hulp van Albert Heijn hun winkel in leven te houden.

 

De vestiging van Albert Heijn die gepland is voor het pand, is een winkel van ongeveer 500 m². In de plannen van Paagman zal de winkel een ingang krijgen aan de kant van de Willem de Zwijgerlaan, maar ook via de boekenwinkel. De bouwvergunning moet wel nog worden ingediend.

 

Bij Paagman proberen ze al langer verder te gaan dan de traditionele boekenwinkel. De winkel verkoopt dan ook niet alleen boeken, maar beschikt ook over cd's, dvd's, lp's en kantoor- en cadeauartikelen. Daarnaast is er ook een Kicking Horse Café te vinden, waar klanten iets kunnen eten en drinken en worden er regelmatig evenementen georganiseerd.

Tags: