Haagse boekwinkel wil samenhokken met Albert Heijn | RetailDetail

Haagse boekwinkel wil samenhokken met Albert Heijn

Haagse boekwinkel wil samenhokken met Albert Heijn

De Haagse boekwinkel Paagman heeft plannen om de winkel te combineren met een vestiging van Albert Heijn. De winkel zou in de loop van volgend jaar zijn deuren moeten openen. De ondernemers willen zo meer volk naar de boekenwinkel trekken.

Rendabiliteit boekenwinkel

Het pand aan de Willem de Zwijgerlaan, waar Ahold een nieuwe vestiging wil plaatsen, is momenteel al in handen van Fabiane en Nadien Paagman. Zij willen van deze mogelijkheid gebruik maken om met hulp van Albert Heijn hun winkel in leven te houden.

 

De vestiging van Albert Heijn die gepland is voor het pand, is een winkel van ongeveer 500 m². In de plannen van Paagman zal de winkel een ingang krijgen aan de kant van de Willem de Zwijgerlaan, maar ook via de boekenwinkel. De bouwvergunning moet wel nog worden ingediend.

 

Bij Paagman proberen ze al langer verder te gaan dan de traditionele boekenwinkel. De winkel verkoopt dan ook niet alleen boeken, maar beschikt ook over cd's, dvd's, lp's en kantoor- en cadeauartikelen. Daarnaast is er ook een Kicking Horse Café te vinden, waar klanten iets kunnen eten en drinken en worden er regelmatig evenementen georganiseerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.