Hajé opent streeksupermarkt aan de A27

Hajé opent streeksupermarkt aan de A27

Hajé opent aan de A27 bij Nieuwegein een nieuwe streeksupermarkt met restaurant. De vestiging belooft alleen lokale, biologische en duurzame producten te verkopen.

Uniek concept

De nieuwe supermarkt is een samenwerking tussen het supermarkt- en restaurantconcern Hajé en tientallen lokale boeren. In de winkel staat bij elk artikel dan ook welke producent er verantwoordelijk voor is.


Hajé noemt het concept 'uniek' en wil een brug slaan tussen de snelweg en het achterland. "Het brengt de snelweggebruiker tot een verrassende beleving van kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid en draagt op die manier bij aan de versterking van de regionale economie, het milieu en het landschap." Wel hoopt eigenaar Hajé de Jager nog op medewerking vanuit de overheid zodat de locatie ook vanaf de snelweg beter zichtbaar wordt. Hij kijkt bijvoorbeeld uit naar toestemming voor een aanduidingsmast.


Het nieuwe filliaal ligt bij de Nieuwe Hollandse Waterlinie en het Eiland van Schalkwijk. Om meer recreanten aan te trekken, biedt het bedrijf ook kano's en fietsen aan. Bij mooi weer kunnen klanten hun maaltijd ook opeten op een groot terras.

Tags: