Happy Italy opent twee nieuwe restaurants | RetailDetail

Happy Italy opent twee nieuwe restaurants

 Happy Italy opent twee nieuwe restaurants

Happy Italy opent vandaag twee restaurants: in Amsterdam begint de keten een vestiging aan de Zuidelijke Wandelweg in de Rivierenbuurt, Den Bosch krijgt een restaurant aan de Bordeslaan in het Paleiskwartier.


Meer restaurants volgen

Restaurantketen Happy Italy, die nu met de opening in totaal twaalf restaurants telt, wil de komende jaren het aantal vestigingen verder uitbreiden. Zo staan voor dit jaar nieuwe restaurants gepland in Breda, Groningen, Zoetermeer, Utrecht, Roermond, Lansingerland en Spijkenisse.

 

De formule begon vijf jaar geleden haar eerste vestiging aan de Binnenrotte in Rotterdam. Inmiddels heeft Rotterdam drie Happy Italy's. Ook in Kerkrade, Tilburg, Alkmaar, Hendrik-Ido Ambacht, Eindhoven, Arnhem en Enschede zijn restaurants van deze keten.

 

Happy Italy biedt een kaart met vers bereide Italiaanse gerechten, pizza’s, pasta’s, salades, panini’s en desserts. Gerechten kunnen tevens worden afgehaald. Iedere vestiging heeft tevens een kinderspeelruimte en er kunnen kinderfeestjes worden georganiseerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.