Happy Italy opent twee nieuwe restaurants

 Happy Italy opent twee nieuwe restaurants

Happy Italy opent vandaag twee restaurants: in Amsterdam begint de keten een vestiging aan de Zuidelijke Wandelweg in de Rivierenbuurt, Den Bosch krijgt een restaurant aan de Bordeslaan in het Paleiskwartier.


Meer restaurants volgen

Restaurantketen Happy Italy, die nu met de opening in totaal twaalf restaurants telt, wil de komende jaren het aantal vestigingen verder uitbreiden. Zo staan voor dit jaar nieuwe restaurants gepland in Breda, Groningen, Zoetermeer, Utrecht, Roermond, Lansingerland en Spijkenisse.

 

De formule begon vijf jaar geleden haar eerste vestiging aan de Binnenrotte in Rotterdam. Inmiddels heeft Rotterdam drie Happy Italy's. Ook in Kerkrade, Tilburg, Alkmaar, Hendrik-Ido Ambacht, Eindhoven, Arnhem en Enschede zijn restaurants van deze keten.

 

Happy Italy biedt een kaart met vers bereide Italiaanse gerechten, pizza’s, pasta’s, salades, panini’s en desserts. Gerechten kunnen tevens worden afgehaald. Iedere vestiging heeft tevens een kinderspeelruimte en er kunnen kinderfeestjes worden georganiseerd.