HelloFresh breidt opties maaltijdboxen uit

HelloFresh breidt opties maaltijdboxen uit

HelloFresh heeft het aantal opties voor zijn maaltijdboxen verder uitgebreid. Naast Original, Veggie en Family komen er nu nog drie extra opties bij die focussen op snelheid, calorie-inname of verrassing.

Keuze uit tien recepten

“Met de verschillende voorkeuren is er elke week keuze uit recepten die het beste bij de klanten passen. Wat voor elke box hetzelfde blijft, is de variatie: de receptensuggesties die iedereen bij zijn persoonlijke voorkeur te zien krijgt, zorgen altijd voor een gezond weekmenu met voldoende afwisseling. En op basis van de persoonlijke voorkeuren selecteren wij recepten, maar klanten kunnen ze zelf altijd wisselen of andere recepten kiezen als ze liever iets anders eten”, aldus Maartje Frederiks, CEO bij HelloFresh Benelux.

 

De optie Quick & Easy bevat gerechten die binnen 30 minuten op tafel moeten staan, terwijl bij Discovery dan weer wordt gekozen voor verrassende ingrediënten en diverse kooktechnieken. De laatste nieuwe optie bevat de gerechten van die week die de minste calorieën bevatten. Die gerechten bevatten ook meer groenten. Daarnaast kunnen klanten voortaan kiezen uit tien verschillende recepten in plaats van negen. Zo hebben ze nog meer opties om hun persoonlijke maaltijdbox samen te stellen.

Tags: