Hema bekijkt toekomst koffieabonnement

Hema bekijkt toekomst koffieabonnement

Pas enkele maanden geleden startte Hema met de verkoop van abonnementen op koffie en wijn, maar onlangs werd het concept al terug stopgezet. Hema bekijkt nu of de abonnementen nog een toekomst hebben.

Pijlen naar interesse

Hema startte in maart van dit jaar met de eerste pilootprojecten rond de verkoop op abonnement: klanten konden een abonnement nemen op koffie of wijn, waarbij ze voor een vast bedrag een bepaalde hoeveelheid van het product thuisgestuurd kregen. In een eerste fase wilde Hema nagaan of er interesse was voor de dienst.

 

De diensten zijn nu echter niet meer terug te vinden op de website van Hema en Inge van Baarsen, woordvoerster van Hema, zegt aan Twinkle dat het bedrijf bekijkt of er nog een vervolg komt.

 

Hema komt de voorbije maanden vooral in het nieuws met zijn penibele financiële resultaten. De verliezen bij de keten blijven zich opstapelen en het bedrijf is op zoek naar manieren om de kosten te drukken, zoals het niet meer betalen van de werknemers tijdens korte pauzes. Ondertussen wordt er ook verder gewerkt aan de buitenlandse expansie.

Tags: