Heropende Aldi in Rummen dubbel zo groot

Heropende Aldi in Rummen dubbel zo groot

Heropende Aldi in Rummen dubbel zo groot

Discountketen Aldi heeft in Rummen een volledig gerenoveerde winkel heropend. De nieuwe vestiging is met 1.200 m² winkelruimte dubbel zo groot als de voorganger.

Ruim 1.100 productreferenties

Sinds gisteren kunnen de inwoners van Rummen, deelgemeente van Geetbets, hun inkopen doen in een gloednieuwe winkel van Aldi. In hetzelfde complex huist ook een vestiging van Budgetslager.

 

“We bieden meer dan 1.100 verschillende producten aan”, klinkt het bij Aldi. “De tewerkstelling in Rummen stijgt van zeven naar negen voltijdse personeelsleden. Meer beweegruimte en extra lichtinval maken het winkelen aangenaam. Het energiebeheer van het complex is milieuvriendelijk. De winkel wordt namelijk verwarmd met de restwarmte van de koelmotoren van de frigo's.”

 

Boven op de winkel zijn er ook nog ‑ geheel in lijn met de nieuwste trend van ‘supermarktwonen’ ‑ vier appartementen. Die zullen in februari 2017 afgewerkt zijn.

 

Met de Delhaize aan de Steenstraat en de nieuwe Aldi in Rummen telt de gemeente Geetbets nu twee grote supermarkten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.