HNGRY sluit winkel, kiest voor levering aan huis

HNGRY sluit winkel, kiest voor levering aan huis

HNGRY sluit winkel, kiest voor levering aan huis

Het Antwerpse HNGRY, dat maaltijdpakketten verkoopt, heeft besloten om de winkel te sluiten en enkel nog te mikken op leveringen aan huis. Vanaf half mei verhuist het bedrijf dan ook naar een nieuw centraal atelier.

 

Gratis levering

HNGRY startte begin dit jaar met SAME DAY ECO DLVRY, waarbij het de pakketten bij klanten aan huis levert, zodat die niet meer tot bij de winkel moet komen. Dat concept blijkt nu zo succesvol te zijn, dat is besloten om de winkel volledig te sluiten. Die werd ongeveer drie jaar geleden geopend in het centrum van Antwerpen.

 

Klanten kunnen al elke dag tot 15u online bestellingen plaatsen, maar voortaan is het ook mogelijk om tot 18u telefonisch te bestellen. Zo wil HNGRY klanten die last-minute beslissen van dienst zijn.

 

In het nieuwe concept worden de pakketten gratis aan huis geleverd en zal er een snellere variatie zijn van de gerechten. Bovendien wil HNGRY uitbreiden naar een groter aantal postcodes in Antwerpen.

 

HNGRY startte midden vorig jaar al met levering aan huis, maar toen koos het voor een samenwerking met ‘combo by bpost’, waarbij een leveringskost van 9,95 euro kwam kijken. In het huidige concept valt die leveringskost dus weg.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.