Hoofd software Coolblue stapt over naar Jumbo | RetailDetail

Hoofd software Coolblue stapt over naar Jumbo

Hoofd software Coolblue stapt over naar Jumbo
Linkedin

Anneke Keller verlaat haar positie als hoofd softwareontwikkeling bij Coolblue en gaat aan de slag als het hoofd van de Tech Campus van supermarktketen Jumbo. Ze wordt zo verantwoordelijk voor de groei van de IT-afdeling.

Snel groeien

Bij Coolblue zorgde Keller voor de migratie van alle IT van de webshop naar de cloud en onder haar leiding groeide het team van 40 naar ongeveer 200 medewerkers.

 

Bij Jumbo is er momenteel 50 man aan de slag bij de Tech Campus, maar ook daar is het de bedoeling dat het aantal werknemers snel groeit naar ongeveer 200. Die investeringen doet Jumbo om sneller te groeien in het online segment. Vanaf 1 november gebeurt dat onder leiding van Keller.

 

“Vanaf 1 november ga ik aan de slag bij Jumbo, de snelst groeiende online supermarkt in Nederland. Daar ga ik meehelpen om de Jumbo Tech Campus zijn volledige potentieel te bereiken. Het wordt een uitdaging, maar het zal ook zeer plezierig zijn”, schrijft Keller op Linkedin.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.