Hoogvliet opent in één klap 42 afhaallocaties | RetailDetail

Hoogvliet opent in één klap 42 afhaallocaties

Hoogvliet opent in één klap 42 afhaallocaties

Supermarktketen Hoogvliet opent op 27 november virtuele deuren bij 42 van de 63 supermarkten van het concern. Hoogvliet maakt daarmee in één klap een grote entree op een markt die beheerst leek te worden door marktleider Albert Heijn: Hoogvliet is nu de keten met de meeste afhaalpunten.

Keten met meeste afhaalpunten

Klanten kunnen in drie stappen hun bestellingen doorgeven, waarna Hoogvliet de boodschappen verzamelt in het nieuwe distributiecentrum, dat boven het versdistributiecentrum van de formule in Alphen aan den Rijn is gebouwd. Bestellingen die voor middernacht zijn doorgegeven, kunnen de volgende dag vanaf twee uur in de middag worden opgepikt.

 

De formule heeft een speciale tas laten ontwikkelen om verse en diepvriesproducten lange tijd op de juiste temperatuur te houden zodat klanten rustig naar huis kunnen rijden. De afhaalpunten van Hoogvliet zijn voorzien van gekoelde ruimtes die ervoor zorgen dat klanten de producten op de juiste temperatuur ontvangen.

 

Hoogvliet brengt 2,49 euro per bestelling in rekening. Als kennismakingsactie krijgen nieuwe klanten die voor minimaal vijftig euro aan bestellingen doorgeven tien euro korting op hun eerste online bestelling. Het assortiment van de websupermarkt van Hoogvliet is vrijwel gelijk aan het assortiment van de supermarkten van de keten. Deze zijn vooral in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland te vinden.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.