Hoogvliet opent in één klap 42 afhaallocaties

Hoogvliet opent in één klap 42 afhaallocaties

Supermarktketen Hoogvliet opent op 27 november virtuele deuren bij 42 van de 63 supermarkten van het concern. Hoogvliet maakt daarmee in één klap een grote entree op een markt die beheerst leek te worden door marktleider Albert Heijn: Hoogvliet is nu de keten met de meeste afhaalpunten.

Keten met meeste afhaalpunten

Klanten kunnen in drie stappen hun bestellingen doorgeven, waarna Hoogvliet de boodschappen verzamelt in het nieuwe distributiecentrum, dat boven het versdistributiecentrum van de formule in Alphen aan den Rijn is gebouwd. Bestellingen die voor middernacht zijn doorgegeven, kunnen de volgende dag vanaf twee uur in de middag worden opgepikt.

 

De formule heeft een speciale tas laten ontwikkelen om verse en diepvriesproducten lange tijd op de juiste temperatuur te houden zodat klanten rustig naar huis kunnen rijden. De afhaalpunten van Hoogvliet zijn voorzien van gekoelde ruimtes die ervoor zorgen dat klanten de producten op de juiste temperatuur ontvangen.

 

Hoogvliet brengt 2,49 euro per bestelling in rekening. Als kennismakingsactie krijgen nieuwe klanten die voor minimaal vijftig euro aan bestellingen doorgeven tien euro korting op hun eerste online bestelling. Het assortiment van de websupermarkt van Hoogvliet is vrijwel gelijk aan het assortiment van de supermarkten van de keten. Deze zijn vooral in Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland te vinden.

Tags: