Hoogvliet start met nieuw winkelconcept | RetailDetail

Hoogvliet start met nieuw winkelconcept

Hoogvliet start met nieuw winkelconcept

Hoogvliet start deze maand een nieuw supermarktconcept waar klanten alleen online orders kunnen oppikken en verswaren kunnen kopen. De eerste winkel volgens het concept wordt op 21 mei geopend in Hendrik-Ido-Ambacht.

Online winkelen staat centraal

De supermarktketen ziet een gat in de markt voor een winkel waar klanten vooraf kruidenierswaren en verpakte supermarktproducten kunnen kopen op internet. Verswaren als groenten, fruit en vlees kunnen ter plekke uitgezocht en betaald worden. Daarnaast kunnen consumenten in de winkel terecht voor een aantal aanvullende maaltijdbenodigdheden zoals rijst, pasta, kruiden en wijn.

 

De nieuwe versmarkt focust alleen op online winkelaars en is 500 m² groot. De online orders worden afgehandeld in een speciaal distributiecentrum in Alphen aan de Rijn. In Frankrijk opende E.Leclerc al een vergelijkbare winkel.

 

Hoogvliet startte een half jaar geleden met het concept click en collect en richtte in de meeste vestigingen afhaalbalies in.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.