Interfrost Foodservice heet voortaan Oresto Food Partners

Interfrost Foodservice heet voortaan Oresto Food Partners

Interfrost Foodservice verandert van naam en heet voortaan Oresto Food Partners. De naamswijziging komt er, omdat de naam Interfrost volgens het bedrijf de lading van het assortiment niet meer dekt.

Grossiers geven eigen logo op

“Ons gamma bestaat momenteel uit 50.000 artikelen, van verse en droge voeding over dranken en diepvriesproducten tot non-food. Het dekte al lang de term interfrost niet meer. Dat doet mensen in de eerste plaats denken aan diepvriesproducten”, zegt manager Chantal Philtjens aan Made in Vlaams-Brabant.

 

De nieuwe naam moet een restaurantassociatie oproepen en moet bovendien zowel voor Nederlandstalige als Franstalige klanten verstaanbaar zijn. Alle grossiers die mee achter Oresto Food Partners zitten, zullen hun eigen logo opgeven en de nieuwe naam aanbrengen op hun vrachtwagens.

 

Interfrost Belgium werd in 1989 opgericht door negen Belgische grossiers; die dankzij de samenwerking betere inkoopvoorwaarden wilden afdwingen. In 2008 werd de naam veranderd naar Interfrost Foodservice en ondertussen bestaat de samenwerking al uit negentien bedrijven in België en Luxemburg, die samen goed zijn voor een omzet van 210 miljoen euro.