Jacqmotte levert vers gebrande koffie aan huis | RetailDetail

Jacqmotte levert vers gebrande koffie aan huis

Jacqmotte levert vers gebrande koffie aan huis
Foto Jacqmotte

In de nieuwe webshop van Jacqmotte kunnen liefhebbers koffiebonen bestellen die pas na het plaatsen van het order worden gebrand. Zo garandeert het merk een ultieme versheid en een uniek aroma.

 

Binnen vijf werkdagen

Consumenten kunnen kiezen tussen vier koffievariëteiten uit het nieuwe JACQ-assortiment. Elke variëteit wordt pas vers gebrand nadat de bestelling wordt geplaatst. “De klant krijgt zijn koffie vijf werkdagen na de bestelling thuis geleverd. Daardoor krijgt de koffie de kans om, kort na het branden, heel even te rusten waardoor de aroma’s in harmonie zijn en het volledige potentieel van de koffie in elke tas tot uiting komt”, zegt merkmanager Marie Ferauche. De verschillende variëteiten zijn zowel geschikt voor filterkoffie, volautomatisch espressotoestel als French Press.

 

Directe verkoop aan de consument is niet nieuw voor Jacqmotte. In de beginjaren deelde het merk koffie uit een winkeltje in de Brusselse Marollen rond met paard en kar, later volgden koffierondes met de traditionele bestelwagens. In de Brusselse Hoogstraat konden consumenten versgebrande koffie afhalen aan de Jacqmotte-toog.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Carrefour gaat So.bio met overname Franse bioketen

20/07/2018

Carrefour onthult zijn biologische ambities met de overname van So.bio, een lokale bioketen met acht winkels in het zuidwesten van Frankrijk. De keten wil graag nationale dekking krijgen.

Bestseller investeert in About You

20/07/2018

De Deense Bestseller-groep neemt een aanzienlijke participatie in het Duitse modeplatform About You. Een kapitaalverhoging met zo’n 250 miljoen euro moet een verdere groei van de online retailer mogelijk maken.

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.