Jamin opende vijf nieuwe vestigingen | RetailDetail

Jamin opende vijf nieuwe vestigingen

Jamin opende vijf  nieuwe vestigingen

Winkelketen Jamin heeft vijf nieuwe vestigingen van haar nieuwe snoepwinkelconcept geopend. De nieuwe winkels zijn te vinden in Apeldoorn-centrum, Hellevoetsluis, Tiel, Purmerend en Eindhoven Woensel. Ook Jamin in Etten Leur heropende met het nieuwe concept.

Schepsnoepwand en lollyboom

Het nieuwe winkelconcept is in de afgelopen periode in hoog tempo uitgerold, nadat de snoepformule deze zomer de eerste vernieuwde winkel in Leidschendam startte. Hier zijn naast snoepgoed ook frisdranken uit verschillende landen verkrijgbaar en er is een Multivlaai shop-in-shop in de winkel.

 

De schepsnoepwand aan het begin van de winkel en de met snoep gevulde silo’s tot aan het plafond zijn eveneens belangrijke onderdelen van het nieuwe kleurrijke concept. Ook de lollyboom met reuzelollies op het kindermeubel is een vast element in de winkel. Achter de kassa wordt indien mogelijk ook een LED-doek geplaatst om de winkel extra sfeer te geven.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.