Jamin rolt nieuw snoepconcept verder uit

Jamin rolt nieuw snoepconcept verder uit

Jamin wil haar nieuwe snoepconcept de komende tijd in diverse winkels in Nederland verder uitrollen. De winkel in Leidschendam was onlangs de eerste waar het nieuwe concept is gelanceerd, met naast snoepgoed ook frisdranken uit verschillende landen en een Multivlaai shop-in-shop.

Amerikaans snoep groeit

Jamin wil met het nieuwe snoepconcept "het ultieme snoepgevoel creëren", waarbij schepsnoep een prominente plaats heeft in het assortiment en de uitstraling van de formule. Zo zijn de hoge gekleurde snoepwand met schepsnoep in silo’s en ook de lollyboom de blikvangers van de winkel in Leidschendam.

 

Als nieuw ijsconcept wordt naast het bestaande Twizzl-ijsje van Jamin verder ook Shakers ontwikkeld. Klanten kunnen met Shakers in enkele stappen een eigen snoepijsje creëren.

 

De snoepformule wil onderscheidend en uniek zijn in het assortiment en doet hiervoor inspiratie op in het buitenland. Zo groeit het assortiment Amerikaans snoep steeds verder: Jamin biedt bijvoorbeeld ’s wereld grootste gummyberen of een gummy python van twaalf kilo en ruim twee meter hoog aan.

Tags: